- ceaiuri
- tablete
- extracte
- uleiuri volatile
- pudre
- creme şi unguente
- soluţii uz extern

Firma “NATURA” SRL, a fost infiinţată în 1991 şi îşi desfăşoară activitatea în localitatea medievală Biertan (judetul Sibiu), declarată centru UNESCO în 1993.

            Activitatea de bază a firmei noastre constă în prelucrarea plantelor medicinale şi aromatice în scopul producerii de produse semifinite (tincturi, extracte, uleiuri volatile, ape aromatice) şi finite (ceaiuri medicinale, cosmetice naturale, suplimenţi alimentari, condimente). Plantele medicinale utilizate de noi ca materie primă, sunt recoltate din flora spontană a zonei sau sunt cultivate după principiile agriculturii organice, fiind certificate ecologic de către firma

BCS Öko-Garantie, Nürnberg, Germania.

Dispunem de laboratoare moderne de cercetare-dezvoltare, de producţie şi de controlul calităţii, care permit obţinerea unor produse de înaltă calitate.

Îmbinând tradiţia cu modernul, bogatele cunostinţe de medicină populară cu tehnicile moderne de cercetare şi prelucrare, suntem în măsura să vă oferim o gamă largă de produse pentru sănătatea şi confortul dumneavoastră.

click pe fotografie pt varianta marita
click pe fotografie pt varianta marita