- ceaiuri
- tablete
- extracte
- uleiuri volatile
- pudre
- creme şi unguente
- soluţii uz extern

Firma “NATURA” SRL, a fost infiinţată în 1991 şi îşi desfăşoară activitatea în localitatea medievală Biertan (judetul Sibiu), declarată centru UNESCO în 1993.

            Activitatea de bază a firmei noastre constă în prelucrarea plantelor medicinale şi aromatice în scopul producerii de produse semifinite (tincturi, extracte, uleiuri volatile, ape aromatice) şi finite (ceaiuri medicinale, cosmetice naturale, suplimenţi alimentari, condimente). Plantele medicinale utilizate de noi ca materie primă, sunt recoltate din flora spontană a zonei sau sunt cultivate după principiile agriculturii organice, fiind certificate ecologic de către firma

BCS Öko-Garantie, Nürnberg, Germania.

Dispunem de laboratoare moderne de cercetare-dezvoltare, de producţie şi de controlul calităţii, care permit obţinerea unor produse de înaltă calitate.

Îmbinând tradiţia cu modernul, bogatele cunostinţe de medicină populară cu tehnicile moderne de cercetare şi prelucrare, suntem în măsura să vă oferim o gamă largă de produse pentru sănătatea şi confortul dumneavoastră.

click pe fotografie pt varianta marita
click pe fotografie pt varianta marita
Ser Vegetal Anti Rid
Serul vegetal are la baza o multime de plante precum: albastrele, tei, hammamelis, coada-calului, germeni din grau, sulfina galbena, menta salbatica, caprifoi, frunze de mesteacan, echinacea. Toate acestea lucreaza impreuna pentru ca ridurile sa dispara i
Masaj Erotic Navodari
Cele mai sexy escorte care fac masaj erotic in Navodari sunt pe simpatie.ro. Intra si tu!
Cele Mai Bune Geluri De Unghii
O gama variata de cele mai bune geluri de unghii. Intra sa vezi oferta! Livram rapid in 24h. Tel: 021-255.21.86
Ofer Servicii Sexuale
Cele mai sexy femei din Romania care ofera servicii sexuale sunt aici pe Simpatie.ro. Intra si tu!
Stud 100 Forum
O gama variata de stud 100 forum. Intra sa vezi oferta! Livram discret in 24h. Tel: 021-255.21.82